مانتو سنتی | مدل لباس شب | لباس عروس | مدل لباس نوزادی

مدل مانتو سنتی , مدل لباس شب , مدل لباس عروس , الهام عرب , مدل لباس نوزادی , جدیدترین مدل مانتو سنتی , مدل لباس نوزاد

مانتو سنتی | مدل لباس شب | لباس عروس | مدل لباس نوزادی

مدل مانتو سنتی , مدل لباس شب , مدل لباس عروس , الهام عرب , مدل لباس نوزادی , جدیدترین مدل مانتو سنتی , مدل لباس نوزاد

مدل مانتو سنتی , مدل لباس شب , مدل لباس عروس , الهام عرب , مدل لباس نوزادی , جدیدترین مدل مانتو سنتی , مدل لباس نوزاد

طبقه بندی موضوعی
  • ۱
  • ۰

حساسیت دندان به ترشی:

مواد غذایی اسیدی و ترش یکی از عوامل درد ساز و حساسیت زا برای دندان هستند. زمانی که دندان های ما نسبت به ترشی جات حساس می شوند سبب از بین رفتن لذت خوردن مواد ترش شده و درد ناخوشایندی را نیز به دندان ها وارد می کنند. نشانه های این حساسیت می تواند همانند تجربه ایجاد درد در هنگام خوردن یا نوشیدن مواد داغ یا سرد باشد.

 

مواد غذایی و نوشیدنی های اسیدی با گذشت زمان می توانند بخشی از مینای دندان را بردارند و مرکز عصبی موجود در لایه داخلی دندان را در معرض محیط بیرون قرار دهند.

مینای دندان یک لایه سخت و آهکی بر روی دندان می باشد. مینای دندان بر روی عاج دندان قرار دارد، و عاج هم بر روی قسمت تاج دندان ثابت است و از آن بخش محافظت می ‌کند.

 

درون دهان ما یک اسیدیته مناسب و متعادل وجود دارد که به وسیله بزاق پدیدار می شود .  مینای دندان به اسیدیته دهان عادت دارد و به این معنی است که با وجود اسیدیته مناسب دندان ‌ها خراب نمی ‌شوند و باکتری ‌ها هم کمتر رشد می کنند .

هنگامی که ما به صورت متوالی مواد ترش مصرف می کنیم اسیدیته دهان را بهم می‌ زنیم و در نتیجه آب دهان اسیدی ‌تر می ‌شود. هر چه بیشتر این اتفاق رخ دهد دندان‌ ها بیشتر در معرض این اسید ‌ها قرار می‌ گیرند.بهتر است این گونه شرح دهیم که اسید مواد ترش و اسید بزاق دهان دائما در حال تحلیل بردن کلیسم دندان‌ ها هستند. وقتی که عاج دندان دچار حساسیت شود ممکن است نسبت به محرک ‌هایی چون : سرما، گرما، شوری، شیرینی و به ویژه ترشی واکنش نشان دهد . این حساسیت می ‌تواند به شکل تیر کشیدن دندان ظاهر شود ، این تیر کشیدن می تواند از چند ثانیه تا چند ساعت طول بکشد.

 

مرکبات، گوجه، ماست، پنیر، خامه ترش، خیار شور، نوشیدنی های کربن دار یا ورزشی و شراب از مواد به شدت اسیدی می باشند. میزان اسید موجود در موادی چون : گوشت گاو، ماهی، ماکیان، ذرت، قهوه، حبوبات و بیشتر دانه ها در حد متوسط است. بیشتر این مواد در صورتی که به میزان مناسب مورد استفاده قرار گیرند برای سلامت بدن مفید می باشند .

 

مواد غذایی اسیدی و قلیایی ویژگی های متفاوتی دارند ، اما مصرف متعادل این دو گروه برای بدن لازم است. کسانی که در مصرف تعادل این مواد را رعایت نکنند دچار حساسیت دندانی می شوند که در این شرایط باید روش های پیشگیری یا درمان این مشکل را حل کنند . با بهره گیری از محصولات و مراقبت های دهانی و دندانی مناسب می توان از رخ دادن حساسیت های دندانی جلوگیری کرد .

درمان های خانگی برای حساسیت دندان

روش های خانگی حساسیت دندان به ترشی عبارتند از

 

- شست و شو با آب نمک :

 مواد لازم : یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک لیوان آب گرم. 

روش استفاده : نمک را به آب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و سپس برای شست و شوی دهان خود از آن استفاده کنید. 

بازه ی مصرف : لازم است این کار را دو بار در روز تکرار کنید .

 

- ماست:

مواد لازم : در این روش تنها به یک  کاسه نصفه ی ماست ساده نیاز دارید. بازه ی مصرف : روزانه یک بار ماست را بخورید.

 

- برگ گواوا :

روش استفاده : برگ های گواوا را به صورت کامل شست و شو دهید ،سپس آن ها را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه بجوشانید و بیرون آورید .

بازه ی مصرف : لازم است روزانه ۱ یا ۲ مرتبه این کار را انجام دهید .

 

- سیر:

مواد لازم : یک حبه سیر ،چند قطره آب و مقدار کمی نمک .

روش استفاده : سیر را له کنید و پس از آن با آب و نمک ترکیب کنید .مخلوط به دست آمده را روی دندان خود قرار دهید و بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، آن را از دهان خارج کنید و سپس با آب شست و شو دهید.

بازه ی مصرف : این کار را ۱ مرتبه در طول روز انجام دهید . 

 

- پیاز:

روش استفاده : یک تکه پیاز کوچک را می توانید چند دقیقه کوتاه بر روی دندان آسیب دیده خود قرار دهید و پس از ۱۰ دقیقه دهان را شست و شو دهید .

بازه ی مصرف : این کار را ۱ یا ۲ مرتبه در روز تکرار کنید.

چگونه از حساسیت دندان پیشگیری کنیم

در زیر توصیه هایی در این زمینه بیان شده اند:

 از مصرف شیرینی های ترش اجتناب کرده یا مقدار آن را کاهش دهید.

 شیرینی های ترش را برای مدتی طولانی در دهان خود نگه ندارید.

 پس از مصرف ترشی، جهت خنثی کردن اسید، دهان خود را با آب شسته، شیر نوشیده یا پنیر مصرف کنید.

 جهت تولید بیشتر بزاق و شستشوی مینای دندان ها از آدامس های بدون قند استفاده کنید.

 پس از مصرف شیرینی های ترش یا دیگر مواد غذایی و نوشیدنی های اسیدی تا یک ساعت از مسواک زدن خودداری کنید. مسواک زدن بلافاصله پس از مصرف این مواد غذایی اثرات مضر اسید را دو چندان می کند.

 درباره روش های کاهش حساسیت یا به حداقل رساندن آسیب مینای دندان پس از شروع فرایند پوسیدگی از دندانپزشک خود سوال کنید.

 جهت محافظت از دندان های خود از خمیر دندان حاوی فلوراید و یک مسواک نرم استفاده کنید.

  • ۰۰/۰۳/۲۵
  • parsa saleh

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی